Blog

sep. 30, 2020

De koppelingsmogelijkheden met DiAS

Diasbytes werkt nauw samen met verschillende collega software bedrijven om de best mogelijke service en de meest complete oplossing op maat van de klanten te kunnen aanbieden.

Omdat specialiseren belangrijk is, heeft Diasbytes ervoor gekozen expert te worden in document management, workflow optimalisatie en CRM software met onze eigen in-house ontwikkelde toepassing DiAS. Integreren met experten uit andere software gebieden betekent dus het beste verkrijgen van twee werelden.

Op vandaag kunnen we met trots stellen dat veel klanten hiermee tijd en geld uitsparen omdat hun interne processen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Enkele voorbeelden van bedrijven waar we tot op heden succesvol mee integreren ziet u hierboven.

Onze toepassing DiAS in combinatie met één of meerdere van bovenstaande partners zorgt voor een geïntegreerde oplossing voor alle afdelingen binnen uw organisatie. Van boekhouding tot sales, productie of customer service. De flexibele opbouw van DiAS en de vele integratiemogelijkheden zorgen ervoor dat we ons niet hoeven te beperken tot bovenstaande partners alleen. Iedere software kan aan DiAS gekoppeld worden.

Bent u er van overtuigd dat één of meerdere van bovenstaande partners in combinatie met DiAS een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf, vraag ons om meer informatie via het algemeen nummer +32 55 270 999, info@diasbytes.com, via onze website of via één van onze sociale media kanalen.

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is