Blog

nov. 18, 2020

Diasbytes partners in de kijker

De Fraeye Group bestaat uit 4 verschillende entiteiten, die elk hun specialisatie hebben in de IT-sector. Je ziet ze hieronder op een rijtje staan:

Bij de Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw hardware, software en cloud. Infrastructuur and IT-services zijn de begrippen die centraal staan binnen hun dienstverlening. Met de juiste oplossingen ondersteunen zij uw bedrijfsambities.

De Wasp-software laat het toe om vlotter te werken door een efficiënt kassasysteem aan te bieden. Hierbij wordt het accent gelegd op het beheer van maten, flexibele productdefinitie en gericht klantenbeheer.

Carfac is de leverancier van administratieve software voor de automobiel-, landbouw-, constructie- en industriesector. Meer dan 1600 firma’s doen beroep op hun ERP-pakketten.

Naast de grondlegger van DiAS DMS/CRM is C&C de strategische partner die instaat voor het aanbieden van geïntegreerde ERP totaaloplossingen. DiAS Fin-ERP is een complete software voor het beheer van uw organisatie. Het garandeert een snelle, eenvoudige en veilige uitvoering van boekhoudkundige taken.

Bent u er van overtuigd dat één of meerdere van bovenstaande partners in combinatie met DiAS een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf, vraag ons om meer informatie via het algemeen nummer +32 55 270 999, info@diasbytes.com, via onze website of via één van onze sociale media kanalen.

Stay in "touch"!

Het Diasbytes-team

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is