Blog

nov. 18, 2020

Diasbytes viert nieuwe samenwerking

Het Gentse bedrijf Paperbox is een spin-off van Skyhaus, het moederbedrijf van AI-specialist ML6. Het werd opgericht door een toegewijd team van ML6-medewerkers en is intussen eveneens een gevestigde waarde in AI. Hun visie is het automatiseren van document management processen.

Dit betekent concreet dat ze gebruik maken van Artificiële Intelligentie om taken, die tot op vandaag enkel door mensen konden gebeuren, te automatiseren. Dit idee past 100% in de filosofie en toekomstvisie van Diasbytes.

Voor u als Dias gebruiker betekent dit het volgende:

  • Vanaf nu worden inkomende documenten (alsook e-mails met bijlagen) vol-automatisch herkend. De technologie herkent het documenttype (vb. factuur, offerte, contract) zonder (of met slechts beperkte) tussenkomst.
  • Daarnaast slaagt de AI technologie er in om welbepaalde data-elementen (vb. BTW-nr, naam, product) uit documenten te halen. Daar waar standaard OCR-technologie stopt, gaan wij een stapje verder.
  • Op basis van bovenstaande informatie, wordt het desbetreffende document naar het juiste systeem, - team of - departement gerouteerd.

Met deze samenwerking zijn we verheugd dat Diasbytes officieel de weg van artificiële intelligentie is ingeslagen. Deze totaaloplossing draagt bij tot significante tijd- en kostenefficiënties en sluit bovendien bijzonder goed aan bij de huidige tijdsgeest.

Heeft u vragen over artificiële intelligentie, wat het voor uw bedrijf kan betekenen of hoe we u kunnen helpen om uw processen te optimaliseren met gebruik van AI? Vraag ons om meer informatie via het algemeen nummer +32 55 270 999, info@diasbytes.com, via onze website of via één van onze sociale media kanalen.

Stay in "touch"

Het Diasbytes team

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is