Blog

aug. 12, 2020

Digitale transformatieprojecten & subsidies VLAIO

Diasbytes helpt graag met jouw digitale transformatie & subsidieaanvraag

"Vlaanderen is ondernemen". Het is niet voor niets de slagzin van VLAIO, het Vlaams agentschap voor innoveren & ondernemen. Digitalisering biedt Vlaanderen enorme opportuniteiten voor zowel onze maatschappij als onze economie. Geen sinecure in deze onzekere tijden... VLAIO speelt hier handig op in door een oproep te lanceren om KMO's de kans te geven een digitale transformatie te realiseren en zich klaar te stomen voor de toekomst.

Het gaat hierbij om vernieuwende projecten die snel implementeerbaar zijn. Deze kunnen gericht zijn op zowel producten, diensten als processen van ondernemingen en dienen een duidelijke bijdrage te leveren aan de overgang naar een data-gedreven organisatie.

Ingediende projecten kunnen 50% steun krijgen met een maximum van 50.000 euro per project.

Denk je er al een tijdje aan om een nieuw digitaal project te implementeren in de onderneming, maar had dit niet direct de hoogste prioriteit? Dit is het uitgelezen moment om ermee van start te gaan!

Met onze in-house ontwikkelde software leent DiAS als digitaal archief zich hier perfect toe. Of het nu gaat over document management, workflow optimalisatie oplossingen, CRM of projectbeheer, bij ons ben je aan het juiste adres! Of misschien wordt het tijd om een eigen klantenportaal te lanceren? Wij bouwen graag een gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerd portaal, gekoppeld aan jullie DiAS omgeving.

Neem zeker contact op met ons indien je een nieuw project wil opstarten, je subsidies wenst te ontvangen voor een lopend project of als je onze hulp wil inschakelen bij het indienen van de subsidieaanvraag. Opgelet, reeds afgeronde en gefactureerde projecten komen jammer genoeg niet in aanmerking.

Projectaanvragen kunnen online ingediend worden vanaf 1 september 2020. De deadline voor het indienen van deze subsidieaanvraag is 31 oktober 2020 om 12 uur.

Alle informatie over de oproep en de aanvraagprocedure vind je hier terug. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar kmo-groeisubsidie@vlaio.be.

Stay in "touch"!

Het Diasbytes-team

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is