Blog

mei 27, 2020

Klantenportaal ontwikkeld door Diasbytes

De Corona-crisis heeft nogmaals duidelijk gemaakt dat bedrijven en hun informatie altijd en overal beschikbaar moeten zijn. Diasbytes speelt hierop in door een online klantenportaal te lanceren.Het portaal wordt gekoppeld aan jullie DiAS omgeving en functioneert als een gewone website waar jullie gebruikers (Klanten, personeel, leveranciers,..) documenten kunnen raadplegen en uploaden.

Het portaal is zeer gebruiksvriendelijk en kan volledig gepersonaliseerd worden (huisstijl, layout, ..), zelfs op maat van de gebruiker.

Jouw bedrijf kan niet alleen altijd bereikbaar zijn, door het gebruiksgemak komen er minder telefonische vragen over documenten, attesten, bestelbonnen,.. Kortom, onze portaalklanten zien het als een aanvulling die tijd en energie bespaart voor alle partijen.

Uiteraard zijn we de security niet vergeten. DiAS en de website zijn security gewijs volledig van elkaar gescheiden. Elke gebruiker krijgt zijn eigen login gegevens en gevoelige documenten kunnen versleuteld worden en worden pas zichtbaar na verificatie van de gebruiker.

Overtuigd van de voordelen en wil je meer informatie ?

Bel ons op het nummer +32 55 270 999, stuur een mailtje naar info@diasbytes.com of bezoek ons op één van onze kanalen: Facebook, LinkedIn of Instagram.

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is