Blog

mei 20, 2020

Optimaal thuiswerken met DiAS!

Deze periode is voor vele bedrijven ongetwijfeld niet de gemakkelijkste. Sommigen onder ons hebben geen keuze en moeten de deuren (tijdelijk) sluiten. Gelukkig kunnen anderen dan weer wel (volledig of gedeeltelijk) operationeel blijven.


Als bedrijf blijven wijzelf gelukkig grotendeels gespaard, aangezien we onze dagdagelijkse activiteiten remote kunnen verder zetten. Dankzij ons programma DiAS DMS/CRM, maken we het ook voor anderen mogelijk om van thuis verder te werken. Niet onbelangrijk, door van DiAS gebruik te maken, kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en blijft de security van jouw data en omgeving gegarandeerd.

Hieronder de grootste voordelen van ons pakket op een rijtje:

Documenten altijd en overal bij de hand dankzij het documentenbeheer. Deze module maakt het mogelijk om alle documenttypes op een eenvoudige en overzichtelijke manier te archiveren en te consulteren. Met diverse zoekcriteria kan je snel een document terug vinden. Vorige versies en aanpassingen consulteren kan makkelijk met het geĆÆntegreerde versiebeheer.

To-do lijsten, taken en goedkeuringsprocessen gaan dan weer niet verloren dankzij de workflow module. Als gebruiker zie je onmiddellijk wat van jou verwacht wordt en welke status en opmerkingen collega's reeds aan een document toekenden.

Via DiAS CRM vind je alle klantgegevens snel terug, aangezien alle gegevens opgebouwd werden in een centraal adresboek. Door snel toegang te hebben tot alle informatie, verlies je geen tijd met het opvragen van contacten en klantgegevens bij collega's waardoor de productiviteit niet verloren gaat.

Ook het luikje project management is een heel flexibel gegeven. Dankzij een mix van gestructureerde velden, documenten, adressen en workflows kan je zelf verschillende projecttypes definiƫren aangezien elke afdeling zijn eigen projectstructuur kan opbouwen.

Blijf zeker onze socials checken om op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes:

https://www.linkedin.com/company/diasbytes

https://www.facebook.com/DiasbytesOfficial/

Stay in "touch"!

Het Diasbytes-team

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is