Blog

mei 28, 2021

Uitnodiging online DIAS opleidingen

Heb je nood aan een algemene opfrissing van het gebruik van DIAS of ga je voor dat tikkeltje meer en heb je interesse in een administrator opleiding?

Save the date:

Op donderdag 17 juni voorzien we van 13u00-17u00 een algemene online DIAS opleiding. Dit kan dienen als opfrissingsmoment of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen DIAS.

Op vrijdag 18 juni tussen 08u30-12u30 organiseren we een online administrator opleiding. Ideaal indien je de basis van DIAS reeds onder de knie hebt, maar je nog net dat tikkeltje meer wil kunnen op vlak van configuratie en instellingen.

Tijdens beide opleidingen zullen we de mogelijkheden van de toepassing toelichten, afgewisseld met praktische voorbeelden. Er zal ook tijd voorzien worden voor een Q&A ronde.

Wat kost dat?

De kostprijs voor de algemene DIAS opleiding bedraagt 200 euro per deelnemer.

De administrator opleiding kost 250 euro per deelnemer.

Echter, indien er meerdere deelnemers zijn uit dezelfde onderneming, betaal je vanaf de 2e deelnemer slechts 50 euro extra!

Schrijf je nu in!

Inschrijven kan tot en met dinsdag 1 juni. Dit door bedrijf, naam & e-mailadres van de deelnemer(s) te sturen naar info@diasbytes.com. Vergeet zeker niet te vermelden aan welke opleiding men wenst deel te nemen.

Je bent pas succesvol ingeschreven van zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Daags voor de opleiding zal je nog een mail met Teams-link ontvangen waarmee je kan inloggen.

Je kan aan beide opleidingen deelnemen, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn. Om kwaliteitsvolle opleidingen te kunnen aanbieden, beperken we nl. het aantal inschrijvingen tot 20 deelnemers per sessie.

Snel zijn is dus de boodschap!

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is