Oplossingen

Eén pakket, vier modules

Document management

Met de module documentbeheer kunt u alle documenttypes op een eenvoudige en overzichtelijke manier archiveren en consulteren. Aan de hand van diverse zoekcriteria kunt u een document heel snel terugvinden. Eenmaal een document werd opgenomen in het archief wordt de integriteit en authenticiteit bewaard dankzij het geïntegreerde versiebeheer.

Workflow optimalisatie

Met de workflow module kunt u taken en goedkeuringsprocessen op een elektronische manier distribueren. Iedere DiAS gebruiker heeft dus zijn eigen “elektronische postvak” of flow. Hierin ziet hij / zij alle documenten en berichten die een behandeling vereisen. Als gebruiker ziet u onmiddellijk wat van u verwacht wordt en welke status en opmerkingen uw collega’s reeds aan een document hebben toegekend.

CRM of relatiebeheer

DiAS CRM werd opgebouwd rond een centraal adresboek waarin alle gegevens op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier beheerd kunnen worden. De klemtoon ligt hierbij op de optimale beschikbaarheid van gegevens zodat u uw contacten op de voet kunt volgen.

Project management

Project management is een heel flexibel gegeven. Dankzij een mix van gestructureerde velden, adressen, documenten en workflows kunt u zelf verschillende projecttypes definiëren. Zo kunt u eventueel voor iedere afdeling of dienst een eigen projectstructuur opbouwen. Enkele voorbeelden: beheer van wagenpark, beheer van commerciële opportuniteiten, producten-databank, …

Tijd om te veranderen

Wij vinden het cruciaal dat er een toepassing gekozen wordt die op korte als op lange termijn kan voldoen aan de wensen en behoeften van uw organisatie. Denk daarbij aan gebruiksvriendelijkheid van de toepassing, functionele mogelijkheden van de software, integratiemogelijkheden binnen uw huidige infrastructuur, flexibiliteit waarmee de software kan aangepast worden, achterliggende technologie, continuïteit van de gekozen oplossing, ….

Vraag nu uw gratis demo aan
"Onze business genereert een gigantische hoeveelheid documenten die zowel van eindklanten, tussenpersonen en van intern kunnen komen. DiAS zorgt ervoor dat we deze documenten gestructureerd kunnen archiveren en zorgt dat ze steeds beschikbaar gesteld kunnen worden waar nodig."
Wouter Baelde - Corporate Communication Manager - Bpost Bank - bpostbank.be
Ben je een meerwaarde voor dit team? Laat het ons weten! Spontaan solliciteren

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is