Digitaal Tekenen

Digitaal Tekenen

Documenten digitaal ondertekenen is een must in deze digitale wereld. Met ons digitaal tekenplatform is het mogelijk om documenten op een eenvoudige manier ter ondertekening aan te bieden aan personen, zowel intern als extern.

  • 100% rechtsgeldig
  • eenvoudige opvolging
  • automatische terugkoppeling
  • eenvoudige gebruikersinterface en uitgebreide API
  • stand-alone of geïntegreerd in bestaande processen en toepassingen
  • desktop & mobiel
  • ondersteuning van verschillende Europese ID providers

Geavanceerd & Gekwalificeerd digitaal ondertekenen

  Basis Handtekening  Geavanceerde Handtekening  Gekwalificeerde Handtekening
Wat? Iedere vorm van digitaal tekenen dat een soort van certificaat op een digitaal document plaatst. Vorm van digitaal tekenen waarbij de tekenaar zich kenbaar moet maken.  Digitale handtekening waarbij de tekenaar zich op een legaal erkende manier moet identificeren. 
Authenticiteit Document kan nog aangepast worden. Het document kan niet meer aangepast worden. Het document kan niet meer aangepast worden.
Identiteit Niet zeker over de identiteit van de tekenaar. Identiteit van de tekenaar wordt gecontroleerd maar niet verzekerd. Identiteit van de tekenaar wordt gecontroleerd én verzekerd.
Rechtsgeldigheid Bewijslast ligt bij de partij die de handtekening gevraagd heeft. Bewijslast ligt bij de partij die de handtekening gevraagd heeft. Bewijslast ligt bij de partij die echtheid van de handtekening betwist. De handtekening is bijgevolg 100% rechtsgeldig.

Gebruiksvriendelijke Interface

 

Uitgebreide Integratiemogelijkheden

De tekentoepassing kan volledig stand-alone gebruikt worden. Maar door de uitgebreide en volledig gedocumenteerde API is de tekentoepassing perfect te integreren met bestaande processen of toepassingen.

Demo of meer info?