Dossierbeheer

In het kort.

Het beheren van dossiers is belangrijk en van toepassingen op iedere onderneming. Of het nu gaat over verkoopdossiers, aankoopdossiers, projecten, klantdossiers, … in de basis hebben ze allemaal iets met elkaar gemeen. Het gaat over een verzameling van gegevens en documenten gekoppeld aan contacten. De driehoek contacten, dossiers én documenten is het concept waar onze oplossingen zijn op gebouwd. Vanop elke plaats is de connectie tussen de drie te zien en te raadplegen. Dossiers of bijhorende documenten opzoeken kan via de uitgebreide zoek-machine. Zoek op data, inhoud van documenten, connecties enzoverder. Exact wat u nodig heeft!

Hoe pakken we dat aan?

Iedere onderneming is anders, net zoals de manier waarop die ondernemingen hun dossiers beheren. Daarom is onze software hyper-flexibel opgebouwd. Wij passen onze oplossing aan naar uw behoeften. We starten met een goed gesprek waarin wij van u leren hoe uw onderneming werkt en welke dossiers, gegevens en connecties u nodig heeft. Daarna maken we een configuratie die zo dicht mogelijk aanleunt naar de noden van uw organisatie waarna we gaan fine-tunen. Dit kan in 90% van de gevallen met bestaande functionaliteit. We leiden u of iemand binnen het team op om later zelf aanpassingen te kunnen doen. Dit allemaal via onze gebruiksvriendelijke interfaces.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is 1 go-to plaats om alle informatie te raadplegen over zaken die u dagdagelijks doet. Dat lijkt vanzelfsprekend maar toch een niet te onderschatten valkuil binnen ondernemingen. Na het introduceren van dossierbeheer zullen u en uw medewerkers hopen tijd en geld besparen en vooral zeer efficiënt en veilig kunnen omgaan met data, dossiers en documenten binnen uw bedrijf.

Ontdek Dossierbeheer