Onze referenties

Net als Bpost Bank een tevreden klant worden?
Contacteer ons
Bpost Bank

"Onze business genereert een gigantische hoeveelheid documenten die zowel van eindklanten, tussenpersonen en van intern kunnen komen. DiAS zorgt ervoor dat we deze documenten gestructureerd kunnen archiveren en zorgt dat ze steeds beschikbaar gesteld kunnen worden waar nodig. Onze drastische security vereisten kunnen met DiAS probleemloos worden nageleefd. Dit maakt van Diasbytes één van onze belangrijkste partners"

Lees meer

Wouter Baelde, Directeur Communication groupe
Bpost Bank Bank/Hypotheken www.bpostbank.be

Gilbert De Clercq

"Wij hebben jullie toepassing verkozen, daar jullie een perfecte oplossing konden voorzien voor het inscannen van CMR documenten. Jullie toepassing verwerkt alle soorten documenten (flinterdun papier, af en toe besmeurd met koffie, vastgeniet of met een ezelsoor), tot een perfect leesbare en gecomprimeerde PDF. Bovendien laat jullie programma op een vlotte manier interfaces toe, waardoor we de ganse orderflow van bij ontvangst van het order tot bij de betaling van de factuur zonder manuele tussenkomst digitaal kunnen archiveren en nadien snel terugvinden en dit doorheen alle vestigingen van de groep Gilbert DeClercq."

Lees meer

Filip De Clercq
Gilbert De Clercq Transport & Logistiek gilbertdeclercq.com

Luyckx Nv

"Bij Luyckx vinden we een trouwe partner in Diasbytes om aan onze noden van voortdurende verandering en procesoptimalisatie te beantwoorden en samen verder uit te werken. Dit zorgt ervoor dat zowel onze ERP gekoppelde archivering van documenten als (aankoop)goedkeuringsflow een meerwaarde betekenen in onze sterk groeiende organisatie."

Lees meer

Nicolas Geldof
Luyckx Nv Distributie en service van machines voor burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw luyckx.be

Reynaers Aluminium

"DiAS DMS/CRM biedt een makkelijke, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor documentbeheer en laat ons toe om deze zowel op de werkvloer als online te consulteren en te behandelen."

Lees meer

Tom Van Den Broeck
Reynaers Aluminium Groothandel en handelsbemiddeling reynaers.be

Fraeye Hardware Group

"Waarom kiezen voor DiAS?

Bij administratie denken we vooral aan zeer veel papier werk, stapels mappen met diverse documenten. DiAS zorgt ervoor dat je zo goed als alle mappen kan elimineren door het digitaliseren. In eerste instantie bouw je een flow uit van diverse taken, door het digitaliseren van alle documenten en daarbij een goede workflow, worden personeelsleden “verplicht” om conform te werken. Hierdoor gaan weinig zaken verloren en heeft iedereen toegang tot de opgebouwde flow. Door deze structuur kan je uw bedrijf de hoogte in brengen, een juist communicatie middel is de sterkte van elke onderneming.

Een enorme troef binnen DiAS is de uitstekende zoekfunctie. Als je het mij vraagt, hoort bij elk bedrijf een goed CRM pakket, hiervoor is DiAS het allerbeste pakket!"

Lees meer

Elyse Aelbrecht
Fraeye Hardware Group Hardware en software oplossingen - IT sector fraeyegroup.com

Computers & Communications

"C&C heeft vooral voor de oplossing van DiAS gekozen voor het archiveren van al haar documenten, zowel effectieve documenten op papier, als bv. e-mails, om zo een goede opvolging te kunnen hebben van vragen en problemen die gemeld worden door de klanten.

Ook naar boekhouding toe, werd er voor elke entiteit van de Fraeye Group een dossier aangemaakt, zodanig dat er een flow opvolging kan gebeuren van de inkomende en uitgaande facturatie. Zo kan gemakkelijk opgevolgd worden wie facturen voor akkoord heeft vrijgegeven en of deze werden ingeboekt."

Lees meer

Veronique Meere
Computers & Communications Hardware en software oplossingen - IT sector cac.be

Welda

"Welda begon in 1999 samen met DiAS als één van de pioneers aan een ongekende revolutie in het archiefbeheer. Alles digitaliseren en het papier archief bannen was de opdracht. Wat was het moeilijkste?

De mensen vragen om hun papieren dossiers en diverse kopijen hiervan niet verder aan te vullen, maar te digitaliseren en te vernietigen. Alle begin was moeilijk, maar al snel werd het voordeel opgemerkt door enkele medewerkers uit diverse diensten. Nu 20 jaar verder en met zo’n 2 miljoen digitale documenten opzoekbaar in etterlijke seconden tot vele jaren terug, is het DiAS systeem bij Welda en de dochteronderneming Welda Machinery niet meer weg te denken. Inkomende en uitgaande mails, facturen, leveringsbons, handleidingen, aankooporders,enz. alles moet voor iedereen raadpleegbaar zijn, echter voorzien van een aanpasbare beveiliging. Deze beveiliging was een “must have” en werkt dan ook feilloos, maar kan indien nodig voor specifieke documenten tijdelijk of blijvend vrij gegeven worden zoals bij goedkeuringen aankoopfacturen. Documenten kunnen worden geflowd naar geselecteerde gebruikers of gebruikersgroepen, voorzien worden van commentaar en goedkeuringen. Elke dienst bij Welda werkt zo op zijn manier met het DiAS systeem, echter alles wordt gestroomlijnd verwerkt om zo een voor iedereen raadpleegbaar archief te bekomen. Deze opsomming is slechts een kleine greep uit wat er vandaag de dag allemaal met het systeem gebeurd. Tevens bezit het systeem een schat aan informatie voor elke nieuwe medewerker welke het Welda-team vervoegd en horen we telkens opnieuw een “WOW” of "Mocht ik dit gehad hebben op mijn vorig werk dan…".

Lees meer

Ken Van Leeuwe
Welda Metaalbewerkingsmachines welda.be

Vraag een gratis demo aan

Bedankt voor uw bericht.
We contacteren u zo spoedig mogelijk.

Er ging iets fout met het verzenden van het formulier.

High-quality https://www.fake-watches.is/richard-mille-c-74.html at low prices! Welcome to our website fake-watches.is